Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
Jul 30 2010, 13:21 PM
Пост
|
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 21 З нами з: 10-March 10 Користувач №: 2,967 |
Купив собі самсунг монте , задоволений машино але виникло декілька питань :
1) чи можливо настроїти чи вшити qwerty клавіатура , коли помітив що її нема був дуже розчарований. 2)чи можна настроїти в автономному режимі роботу MGmaps (mini google maps) для GPS , Яндекс настроїв але хотілось би гуглівські та нажель не виходить 3) і яка найкраща прошивка на даний момент в мене зараз s5620xejc1 поділіться досвідом буду дуже вдячний |
|
|
|
Jul 30 2010, 15:52 PM
Пост
|
|
![]() Веселопедист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1,684 З нами з: 25-February 10 З: Файне місто ТЕРНОПІЛЬ Користувач №: 2,884 |
1) Добавити qwerty клавіатуру при наборі смс чи ще десь майже не можливо, тому-що монте не смарт-фон(здається в нього закрита ОС, така як в корбі) але просто з інтерфейсом TouchWiz 2.0...можна, якщо якась програмка(типу скайп і інші чатери) буде собі використовувати qwerty клавіатуру замість звичайної...
2) 100% гуглмапс працює в ньому(сам бачив). 3) сама краща, це найновіша(але не бета чи альфа) з оф.сайту. |
|
|
|
Aug 2 2010, 14:38 PM
Пост
|
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 21 З нами з: 10-March 10 Користувач №: 2,967 |
1) Та мені саме для смс і потрібно але ніде норм знайти не можу..
2) вони то працюють але не в автононому режимі , тобто вони карти беруть не з кешу а з нету качають навіть якщо я хїх вже помістив в кеш на телефоні 3) мені потрібна конкретно номер. |
|
|
|
Aug 2 2010, 15:26 PM
Пост
|
|
![]() Веселопедист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1,684 З нами з: 25-February 10 З: Файне місто ТЕРНОПІЛЬ Користувач №: 2,884 |
1) Для смс 100% не знайдете! Хіба якусь програму, яка буде відправляти смс від себе а не від телефону, але я щось сумніваюся...
2) Над тим навіть не задумувався, ми коли пробували, то просто нет тягнули через вай-фай... 3)В них якось все по-дурному зроблено...під'єднайте телефон до комп'ютера і в самсунґ PC-Suite має бути: "оновлення ПЗ мобільного пристрою(чи телефону)"...і воно вам зразу скаже, чи є новіша версія ПЗ для вашого телефону. Якщо є, тоді запропонує завантажити і встановити, якщо нема, тоді у вас найновіша... Післямова: хоча я над цим би не заморочувався, якщо в телефону все працює, то його і не треба оновлювати...Я свою стару нокію 5130 з нема що робити був оновив з версії 6.65 до 7.91, так як все працювало так і далі працює, а муз.плеєр ще й почав нестерпно гальмувати, прийшлося робити відкат ПЗ. |
|
|
|
Aug 14 2010, 02:32 AM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 73 З нами з: 22-May 09 Користувач №: 1,496 |
Ще одне запитання! Чи може A-GPS цього телефону працювати без інтернету? Бо я читав, що деякі не можуть. |
|
|
|
Aug 16 2010, 19:15 PM
Пост
|
|
В принципі всі телефони з A-GPS можуть юзатись без нету...A-GPS просто допомагає з пошуком супутників, але деякі компанії(телефонні) блокують таку можливість...в нокії GPS працює без нету, за інших не знаю...
|
|
|
|
Aug 17 2010, 01:16 AM
Пост
|
|
|
usb22swl там в чому суть .. треба прсото скачати карти з інтернету до MGmaps або yandex мапс самі КЕШ файли , тоді карти з нету качати не буде.. але шоб знайти супутники і шоб вони визначали твоє місце знаходження треба інтернет тобто треба бути в межі дії звязку оператора або якоїсь wi-fi мережі..
в мене зара yandex мапи стоять в кеші все працює норм не качає їх заново гроші тільки за місце знаходження бере.. хоча і так не точно визначає.. і нколи до 500 метрів різниці реального місця знаходження і того що визначає.. якшо ж хочеш Mini Google Maos то там треба трохи позаморочуватись.. треба скачати gMapMaker зробити кеш через нього потрібної тереторії і тоді скинути на телефон.. плюс додаткові настройки для самої проги. Яндекс все набагато простіше мапи міст просто на сайті скачав кинув на карту памяті і все ) вуаля )) |
|
|
|
Aug 17 2010, 18:22 PM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 73 З нами з: 22-May 09 Користувач №: 1,496 |
Так в тому й вся суть.
Виходить якщо в в зоні де немає покриття моб. оператора, то й GPS не працює? |
|
|
|
Aug 17 2010, 22:13 PM
Пост
|
|
саме так
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 8th September 2010 - 05:58 |