Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
May 13 2009, 23:37 PM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 85 З нами з: 19-April 09 З: Тернопіль Користувач №: 1,359 |
Вже як зазначалося http://www.hurtom.com/news/whats_new/3694-...n-pershijj.html
закінчився перший пів фінал... завтра буде другий... обговорюєм кому яка країна більше сподобалася і чи важаєете ви справедливим потраплянням всіх країн? наприклад мені зовсім не сподобалися Боснія і Герцеговина і Ізраїль... Набагато більше мені сподобався виступ Бельгії, ще Білорусь не погано себе проявила... не Колдун канєшно, але також не погано Найбільше сподобалися виступи: Туреччини, Вірменії і Швеції... |
|
|
|
May 14 2009, 16:21 PM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 80 З нами з: 12-May 09 З: на даний момент Італія, Рим (це поки вчуся) а так з Львівської обл. м.Борислав Користувач №: 1,461 |
пройшло багато країн чиї пісні мені зовсім не сподобалися, як на приклад Арменія
ЦИТАТА("step_virus") Туреччини шось дуже їхня пісня на Русланину похожа була |
|
|
|
May 14 2009, 16:24 PM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 85 З нами з: 19-April 09 З: Тернопіль Користувач №: 1,359 |
|
|
|
|
May 14 2009, 16:26 PM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 80 З нами з: 12-May 09 З: на даний момент Італія, Рим (це поки вчуся) а так з Львівської обл. м.Борислав Користувач №: 1,461 |
step_virus, та ще би, скопіювали Руслану
|
|
|
|
May 15 2009, 00:23 AM
Пост
|
|
Якщо чесно від другого пів фіналу я ще більше в шоці чим від першого...
я робив прогнози на: 2 Ірландія,5 Польща,6 Норвегія,7 Кіпр,9 Данія,12 Азербайджан,13 Греція,16 Албанія,17 Україна на рахунок 10 учасника не знав кого вибрати... А фінал вийшли якщо не помилюся такі країни: Азербайджан, Хорватія, Албанія, Україна, Греція, Естонія, Литва, Данія, Норвегія,Молдова більше можна дізнатися http://www.vezha.org/news/14609.html Не розумію чому польща не попала, у чувіхи був дуже класний голос... ну кіпр і Ірландія, ще можу зрозуміти, не можу зрозуміти, як в фінал попала Естонія і Литва))) не сподобалися їхні пісні мені зовсім... |
|
|
|
May 15 2009, 00:41 AM
Пост
|
|
Назви пісень перших півфіналістів:
Чорногорія Andrea Demirovic — Just Get Out of My Life Чехія Gipsy.cz —Aven Romale Бельгія Copycat — Copycat Білорусь Petr Elfimov — Eyes That Never Lie Швеція Malena Ernman —La Voix Вірменія Inga & Anush — Jan Jan Андора Susanne Georgi — La Teva Decisio (Get A Life) Швейцарія Lovebugs — The Highest Heights Туреччина Hadise — Dum Tek Tek Ізраїль Noa & Mira Awad —There Must Be Another Way Болгарія Krassimir Avramov —Illusion Ісландія Yohanna — Is It True? Македонія Next Time — Neshto Shto Ke Ostane Румунія Elena — The Balkan Girls Фінляндія Waldo's People — Lose Control Португалія Flor-de-lis —Todas As Ruas Do Amor Мальта Chiara —What If We Боснія та Герцеговина Regina — Bistra Voda Назви пісень учасників другого півфіналу: Хорватія Igor Cukrov feat. Andrea — Lijepa Tena Ірландія Sinead Mulvey & Black Daisy — Et Cetera Латвія Intars Busulis — Probka Сербія Marko Kon & Milaan — Cipela Польща Lidia Kopania — I Don't Wanna Leave Норвегія Alexander Rybak — Fairytale Кіпр Christina Metaxa — Firefly Словакія Kamil Mikulcik & Nela Pociskova — Let Tmou Данія Brinck — Believe Again Словенія Quartissimo feat. Martina — Love Symphony Угорщина Zoli Adok — Dance With Me Азербайджан AySel & Arash — Always Греція Sakis Rouvas — This Is Our Night Литва Sasha Son — Love Молдавія Nelly Ciobanu — Hora Din Moldova Албанія Kejsi Tola — Carry Me In Your Dreams Україна Svetlana Loboda — Be my Valentine! Естонія Urban Symphony — Randajad Нідерланди The Toppers — Shine Назви пісень країн,які попали в фінал поза конкурсом: Франція Patricia Kaas - Et s'll Fallait Le Faire Росія Анастасія Пріходько - Мамо Іспанія Soraya Arnelas - La noche es para mi Англія Jade Ewen - My Time Німеччина Alex C & Oscar Loya - Miss Kiss Kiss Bang пізніше дам силку де це все мжна буде разом а не окремо скачати... |
|
|
|
May 15 2009, 10:02 AM
Пост
|
|
ЦИТАТА як в фінал попала Естонія а мені вона сподобалася |
|
|
|
May 16 2009, 14:36 PM
Пост
|
|
![]() Справжній Українець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 377 З нами з: 2-February 07 Користувач №: 7 |
-Ось найшов карикатуру на Євробачення. Якась доля правди в тому є! |
|
|
|
May 17 2009, 01:21 AM
Пост
|
|
Не знаю, як ви, а я не задоволений Євробаченням... 12 місце це вже занадто...
|
|
|
|
May 17 2009, 05:49 AM
Пост
|
|
![]() Постійний відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 195 З нами з: 29-June 08 Користувач №: 733 |
шо виконавиця, шо пісня... то чого хотіти? щоб за таке перемогу дали?
|
|
|
|
May 17 2009, 10:37 AM
Пост
|
|
![]() Постійний відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 213 З нами з: 22-August 07 Користувач №: 364 |
Вболівав за Норвегію!!!
Радий, що Лобода пролетіла, нема їй куда сунутися далеко. |
|
|
|
May 17 2009, 12:00 PM
Пост
|
|
![]() Воїн ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 461 З нами з: 25-July 07 З: Косів Користувач №: 342 |
Та це євробачення докотильсь вже геть до краю.
Не вірю, що той білорус міг з таким відривом виграти. Та й взагалі не вірю що він міг виграти. Після Дібілана, впевнений що там тільки підстави, і наші голоси нічого не варті. Повністю бачив лише виступи нашої (ой... краще б не дивився),і Шведів (ото голос!). Дуже сподобався її виступ |
|
|
|
May 17 2009, 13:42 PM
Пост
|
|
![]() Справжній Українець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Головний модератор Повідомлень: 392 З нами з: 29-January 07 Користувач №: 3 |
Я голосував за Естонію- там така симпатюлька співала!
|
|
|
|
May 17 2009, 16:35 PM
Пост
|
|
Може і симпатюлька... тільки виступ її меніне сподобався... я за Азербайджан...
|
|
|
|
May 17 2009, 17:27 PM
Пост
|
|
|
|
|
|
May 18 2009, 19:27 PM
Пост
|
|
![]() Частий відвідувач ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувач Повідомлень: 63 З нами з: 16-November 08 Користувач №: 975 |
Я голосував за Ісландію
Пісня: Yohanna — Is It True?(вокал сподобався і все таке) Норвегія так не дуже:) Норвегія так не дуже Рибак хоч на виситі, а сама пісня не довподоби:) А щодо нашої Лободи, то подивитись на неї і все ясно:)) Це повідомлення відредагував famous37: May 18 2009, 19:27 PM |
|
|
|
May 18 2009, 19:49 PM
Пост
|
|
на ютубі про наш виступ є багато типу
ЦИТАТА I can;t stop thinking about THIS SONG....AMAZING, AMAZING, AMAZING!!!!!!! ************* I think this was a good song. ************* uh great! ************* i love this song :D ************* the beginning sounds like from a hollywood film ************* To była najlepsza piosnka na Eurowizji^^ nie wiem dlaczego nie wygrała:(:( (польська) Ukraine was the best!! ************* ESC isn't only 'bout voice - it's both 'bout SHOW/PERFOMANCE and VOICE.. And Svetlana sings much better than Elena..!! UKRAINE or SWEDEN for the victory!! але самі прикольні ось ці ЦИТАТА i love it!! How old is she??? ************* her lips are scary.. but i like it! (моя любима!!) ************* Songs are catchy... and they have sexy women in them... records sell... end of story:):) (на скільки я зрозумів це про Україну і про українок ) ************* LOL! you funny guy! (ця образлива) ************* м-да, итак уже европа считает киев столицей дешевого секс-туризма. поддерживаем имидж? (нема слів) ************* fuckin eurovision!!!!!! i'm annoyed. Ukraine and Spain were two of the best performances... but the results are different... so what?!(перша фраза інтересна) надіюсь це зоконно)))) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 9th February 2010 - 05:26 |